365 Dagen Succesvol

This is for Dutch speakers only.

In 2016 maakte ik een belangrijke en krachtige beslissing: Ik wilde uitvinden wat ik wilde doen met mijn leven. Net als zoveel anderen was ik overdonderd door alle mogelijkheden en de buitenwereld die alle aandacht vroeg. Via een zoektocht kwam ik bij 365 dagen Succesvol uit. Ik was al bekend met het boek dat David en Arjan over hun methodiek hebben geschreven maar ik niet actief verder kwam in mijn zoektocht koos ik ervoor om deel te nemen aan het 365 Dagen Succesvol Jaarprogramma. Soms heb je gewoon een beetje hulp van anderen nodig.

Werken aan jezelf. Een heel jaar lang. Ik leerde te luisteren naar mezelf. Wat vind ik belangrijk in het leven? Wie wil ik zijn als persoon én wat wil ik doen met mijn interesse en skills die ik al heb? Het resultaat van twee keer het 365 Dagen Succesvol Jaarprogramma zie je onder andere op deze website én in het boek dat ik schrijf.

365 Dagen Succesvol wil graag in Nederland en België promoten. Omdat ik goede ervaringen heb met de programma´s van 365 Dagen Succesvol doe ik hier graag aan mee. Als Ambassadeur van 365 Dagen Succesvol betekent dit concreet:

  1. 365 Dagen Succesvol staat als affiliate op mijn website. Voor elke aankoop via een van mijn links krijg ik een bedrag van de aankoop.
  2. Het kan zijn dat 365 Dagen Succesvol benoemd word in een van mijn blogs. Ik maak zowiezo jaarlijks een post waarin ik vooruit kijk naar het nieuwe jaar. Promotie is niet uitgesloten maar ik zal het wel benoemen als ik promotie maak. Het is niet mijn doel om je te misleiden (tot een aankoop). Ik wil je graag informeren over de mogelijkheden die er zijn.
  3. Ik kies de promotielinks van de programma´s die ik wil promoten. De programma´s en cursussen die ik waardevol en/of interessant vind.
    Zie je een ander programma dat niet benoemd staat en je wil graag dat ik commissie ontvang van jouw aankoop, stuur me dan een berichtje.

365 Dagen Succesvol heeft een goed track record en met 120.000 verkochte boeken, 100.000 tevreden deelnemers zijn ze al 10 jaar marktleider in Nederland op het gebied van persoonlijke groei.

Ze hebben een mooi aantal producten. Ik kan niet voor jou beslissen of ze het geld waard zijn. Ik kan je alleen maar laten kennismaken met wat er aangeboden word. Heb je vragen of opmerkingen: Stuur me dan een bericht via de socials of via mijn contact pagina.

Gratis producten

Waarom zou je betalen als er iets gratis wordt aangeboden.

Boeken

Boek: Oneindige Liefde

Seminars /Webinars

Links volgen nog

Programma´s

365 Academy Premium lidmaatschap

Miracle Roadmap: In 4 maanden langs de belangrijkste gebieden in je leven (inclusief gratis toegang tot het online jaarprogramma)

Meer links volgen